OM OSS

Vi är UNIWASH

Vi är din främsta partner inom Taktvätt

UNIWASH grundades i Ystad år 2023 och har sedan dess åstadkommit stora framgångar inom branschen. Med en snabbt växande kundkrets och stora samarbetspartners expanderar företaget i en stormande fart.

År

2016

7 års erfarenhet

100

+

Genomförda arbeten

Linus UNIWASH
Gabriel UNIWASH
Hög kompetensnivå

Professionella Tjänster i Världsklass

Med många års erfarenhet i branschen är vi stolta över att säga att vi är mossans största fiende. Vi har, bortsett från att eliminera mossan från en stor mängd kunders tak, också ingått i ett samarbete med en av Sveriges största mäklarbyråer – Fastighetsbyrån.

När du anlitar UNIWASH kan du känna dig trygg i att du har överlämnat taktvätten till en säker partner. Vi bryr oss om ditt tak och brinner för att förverkliga alla dina takdrömmar. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle, minskar koldioxidutsläppen och skapar en bättre framtid för de nästkommande generationerna.

Skåne Taktvätt Om Oss

SKÅNSK EXPERTIS

Taktvätt, fasadtvätt, plattrengöring och algbehandling i HELA SKÅNE

KVALITETSORIENTERAT

Vi strävar efter att leverera toppkvalitativa lösningar för alla våra kunder

HÅLLBARHET & MILJÖ

Vi är måna om miljön och använder därför välbeprövade och miljövänliga metoder för att rengöra din fastighet
Mer än bara Taktvätt...

Vår vision

“Att skapa ett hållbart samhälle och minska miljöpåverkan.”

Vår vision sträcker sig bortom enbart takvård. Vi vill ha en positiv inverkan på de sätt traditionella folkhem spenderar sina pengar på – istället för att slänga och köpa nytt kan man vårda och ta hand om det man redan har.

Genom att dela med oss av vårt arbete och förespråka våra övertygelser, kan vi spela en aktiv roll i att skapa positiv förändring i samhället.